fbpx
Сьогодні
18:50 15 Жов 2021

Apple оголосила дату ще однієї осінньої презентації: що покажуть

Фото Reuters

Американська компанія Apple оголосила дату ще однієї презентації своїх нових продуктів цієї осені. Вона відбудеться 18 жовтня о 20:00 за київським часом, повідомляється на сайті компанії.

Що покажуть на презентації Apple у жовтні

Apple не розкриває, що саме покаже на презентації, але за інформацією Bloomberg, головним акцентом події стане оновлений MacBook Pro. У нових моделях очікується повний перехід від процесора Intel на процесор власного виробництва Apple (наразі під час придбання процесор ще можна обирати). Оновлять і дизайн пристрою. 

Також на презентації очікується поява оновлених бездротових навушників AirPods. Нова версія буде виглядати подібно до AirPods Pro і матиме оновлений зарядний чохол. 

Попередня презентація Apple

Перша презентація Apple цієї осені відбулась 14 вересня. На ній показали нові смартфони, планшети та годинник.

Нові смартфони iPhone 13 (стандартний, Mini, Pro і Pro Max) схожі на моделі минулого року, але їхню «чолочку» зменшили на 20%. Також із суттєвих змін – покращення роботи фотокамери, зокрема для макрозйомки.

У нових планшетах iPad та iPad Mini найбільше змінили дизайн і оснастили 12-мегапіксельною основною і 12-мегапіксельною фронтальною камерами.

Годинник Apple Watch Series 7 отримав більший за розміром дисплей із більш тонкими гранями: на ньому вміщається на 50% більше тексту, ніж у попередніх версіях. Також у гаджеті зміцнили скло та збільшили час автономної роботи до 18 годин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: