fbpx
Сьогодні
08:05 08 Жов 2021

Нардеп Антон Поляков знайдений мертвим

English version here

Фото УНІАН

Сьогодні вранці, 8 жовтня, у Дніпровському районі столиці знайшли мертвим народного депутата Антона Полякова. Йому було 33 роки

Про це повідомила пресслужба поліції Києва.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловіку стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата.

Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «Природна смерть». Тривають слідчі дії.

антон поляков

Поліція повідомила обставини смерті нардепа Полякова

Близько 2.00 екіпаж патрульної поліції зупинив машину таксі за порушення правил дорожнього руху.

На задньому сидінні автомобіля патрульні виявили людину, яка втратила свідомість. Викликана реанімаційна бригада відкачати людину не змогла. Це виявився народний депутат групи "За майбутнє" Антон Поляков, обраний до парламенту від Партії Слуга народу.

За словами таксиста, депутат з ознаками алкогольного сп'яніння нібито зупинив машину в Дніпровському районі за адресою проспект Собороності, 2, і сказав їхати на вулицю Березняківську.

поляков антон мертвий

"Водій авто (громадянин Азербайджану Ельмір М.), в якому знайшли труп депутата, стверджує, що підібрав його в районі Ленінградської площі. За 100 грн Поляков попросив чоловіка підвезти його до якогось ресторану. При цьому нардеп ледве стояв на ногах і від нього розлило алкоголем. Уже в машині Полякову стало зовсім погано", – пише один з Telegram-каналів.

Також ексголова Дмитро Разумков повідомив, що народного депутата Антона Полякова знайшли мертвим.

"Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков.

Мої співчуття рідним та близьким!

Хочу вірити, що розслідування буде об'єктивним!", — написав він у своєму Телеграмі.

Фракція політичної партії «Слуга народу» висловлює співчуття родині та близьким Антона Полякова.

«Сподіваємось, правоохоронні органи проведуть об'єктивне розслідування обставин смерті народного депутата», — зазначила речниця партії Юлія Палійчук.

Також про це пишуть і інші народні депутати від "Слуги народу".

Хто такий Антон Поляков?

антон поляков

Він потрапив до Верховної Ради від партії «Слуга Народу». Але пробув там недовго. 15 листопада 2019 року його та Анну Скороход виключили з фракції «Слуга Народу». Офіційна причина — неголосування за законопроєкти, за якими є спільне рішення фракції.

А у грудні Поляков узагалі вирішив вийти з партії «Слуга Народу». У Верховній Раді він приєднався до депутатської групи «За майбутнє», яку асоціюють з Коломойським.

Поляков був серед тих депутатів, які завалили правками до другого читання т. зв. "антиколомойський" закон – закон про банки, який заборонив повернення "Приватбанку" Ігорю Коломойському. Він позивався проти голови ВР Дмитра Разумкова та голови фінансового комітету ВР Данила Гетманцева через цей закон.

Минулого року на народного депутата напали у Києві. Поляков тоді сам звернувся до травмпункту, а поліція відкрила кримінальну справу за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу — умисне легке тілесне ушкодження.

Під час місцевих виборів партія «За майбутнє» висунула Антона Полякова на посаду Чернігівського міського голови.

Поляков очолював підкомітет із питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: