fbpx
Сьогодні
21:54 14 Вер 2021

У "Слузі народу" заявили, що говорити про відставки в Кабміні зарано

Фото Reuters

Кадрова ротація в Кабміні, яка спостерігалася протягом 2021 року, заклала позитивну тенденцію в ефективність роботи українських міністерств, проте говорити про нові зміни зараз рано.

Про це на телеканалі "Україна 24" повідомила народний депутат від "Слуги народу" Галина Янченко.

Нардеп наголосила, що говорячи про ротацію в міністерствах, може йтись не тільки про самих міністрів, а й інших співробітників. Зокрема, повідомила Янченко, є низка побажань щодо кадрового посилення в Міноборони.

"Зараз говорити про кадрові зміни рано. Є час у Верховної Ради зрозуміти, що сталося за літні канікули. Є час у міністрів, зокрема у тих, яких постійно озвучують на телеканалах, показати результат. Що стосується Міноборони, я можу сказати, що дійсно є побажання, прохання у профільного комітету подумати над, можливо, якимось кадровим посиленням. Це може бути як зміна міністра, так і іншого роду кадрові зміни", – зазначила вона.

За словами Янченко, останні призначення в Кабміні показали позитивний результат. Таким чином, вважає нардепка, навіть якщо ротації будуть, це принесе Україні користь.

"Якщо говорити про інші міністерства, то я б не поспішала. Водночас бачимо зараз таку позитивну тенденцію. Мені здається, що всі останні кадрові призначення в Кабмін — і Монастирський, і Кубраков, і Любченко – це кандидати професійні, чесні, які на сьогодні вже показують результат. Навіть якщо зміни в Кабміні будуть, то це будуть зміни на краще", — сказала вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: