fbpx
Сьогодні
13:23 10 Вер 2021

Бійка в Раді: "слуги" вважають "найбільш логічним кроком" для Лероса скласти мандат

ФОТО: ЯН ДОБРОНОСОВ

Парламентська фракція "Слуга народу" засуджує інцидент між народними депутатами Гео Леросом (позафракційний) та Миколою Тищенком (фракція "Слуга народу"), які спричинили штовханину під час пленарного засідання Верховної Ради 9 вересня.

Про це повідомила речниця фракції "СН" Юлія Палійчук під час брифінгу у ВР, передає "Укрінформ".

"Фракція засуджує інцидент, що стався під час виступу у Верховній Раді Гео Лероса. Ми вважаємо неприпустимим насильство та бійки в стінах вищого законодавчого органу країни. Ми засуджуємо і дії нашого колеги Миколи Тищенка, вони є неприйнятними. Разом із тим, ми не можемо змиритися з діями нашого колишнього колеги Гео Лероса. Який був обраний до парламенту за виборчими списками "Слуги народу" і який у певний момент почав розповсюджувати фейки про нашу фракцію і дійшов до відвертих образ на адресу Президента", — сказала Палійчук.

Вона додала, що у фракції вважають "найбільш логічним кроком" для Лероса скласти депутатський мандат.

Окрім цього, Палійчук зауважила, що фракція підтримує пропозицію її голови Давида Арахамії щодо відсторонення учасників штовханини від участі в пленарних засіданнях на 5 днів. За її словами, 10 вересня у Комітеті Верховної Ради з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР має бути зареєстровано звернення фракції з цього приводу.

Як повідомляла Рубрика, у сесійній залі парламенту під час пленарного засідання 9 вересня сталася штовханина між позафракційним депутатом Гео Леросом та заступником голови фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: