fbpx
Сьогодні
16:55 01 Вер 2021

В "ОПОРА" розповіли, як відбуватиметься виборчий процес у Харкові

Центральна виборча комісія затвердила календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів у Харкові.

Про це повідомляє пресслужба громадської мережі "ОПОРА".

На позачергових виборах, які відбудуться 31 жовтня, обиратимуть депутатів міських рад, сільських, селищних, міських голів, депутатів сільських, селищних, міських рад та Харківського міського голову.

Виборчий процес розпочинається 11 вересня 2021.

"До цього дня включно місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування мають відвести місця та обладнати стенди, дошки оголошень для розміщення матеріалів передвиборної агітації", — йдеться у повідомленні.

ОПОРА

Заяви про зміну виборчої адреси виборці можуть подати до органу ведення Державного реєстру до 16 вересня включно.

Процес висування кандидатів на посаду міського голови від місцевих організації партій та від громадян шляхом самовисування триватиме з 21 до 30 вересня включно.

Крім того, до 30 вересня включно триватиме подання документів до територіальної виборчої комісії щодо реєстрації кандидатів на посаду міського голови. Останні мають право внести до територіальної виборчої комісії подання щодо кандидатур до складу дільничних виборчих комісій. Зробити це можна до 6 жовтня включно.

"До 13 жовтня включно ТВК має затвердити текст виборчого бюлетеня та встановити ступінь його захисту", — йдеться у повідомленні.

Голосування з виборів Харківського міського голови відбудеться 31 жовтня 2021 року з 8:00 до 20:00.

Результати виборів мають бути встановлені до 12 листопада включно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: