fbpx
Сьогодні
10:35 29 Лип 2021

Три народні депутати заявила про вихід з лав політсили "Голос"

Народні депутати від політичної партії "Голос" Олександра Устінова, Ярослав Юрчишин та Соломія Бобровська заявила про вихід з лав політсили.

Про вихід з політсили депутати повідомили на своїх сторінках у Facebook.

За словами Олександри Устінової, більшість народних депутатів не братимуть участі у зʼїзді партії «Голос» та покидають політсилу.

"Керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада "Голосу" штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на зʼїзді. Зʼїзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва", — написала Устінова.

Вона нагадала, що кілька місяців тому 75% партійців та більшість осередків вийшли з публічними заявами, вимагаючи від Кіри Рудик піти з керівної посади та обрати нове керівництво на прозорих демократичних внутрішньопартійних виборах.

Водночас, мовляв, керівництво цю вимогу проігнорувало. Тому більшість членів партії та організацій, які їх представляють, бойкотують з'їзд політсили та виходять з членів партії.

"Голосу більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди та осередки. Тепер це партія імені однієї людини — Кіри Рудик, яка (партія — ред.) існує виключно на папері", — додала Устінова.

Депутат Ярослав Юрчишин повідомив, що колеги висунули його на кандидатуру посаду голови партії. Водночас він також вирішив вийти з партії, щоб «не легітимізувати своєю участю профанацію, на яку партія перетворилася».

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: