fbpx
Сьогодні
17:44 26 Лип 2021

Семенченка знову відправили під арешт. Він пообіцяв "вийти знову"

Колишньому нардепу Семену Семенченку знову змінили запобіжний захід на безальтернативне тримання під вартою у справі про незаконне створення приватної військової кампанії.

Про це йшлося на засіданні суду.

Зазначається, що суддя задовольнив клопотання слідчого про заміну запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою на 60 днів.

Його взяли під варту в залі суду.

Семенченко назвав це рішення незаконним, оскільки він не порушував запобіжний захід, який був раніше.

Також він пообіцяв "вийти знову".

Представники екснардепа готуються до апеляції.

Раніше Семенченку змінили запобіжний захід на домашній арешт.

Довідка

24 березня СБУ повідомила, що викрила т.зв. приватну військову компанію, її можливими організаторами назвала колишнього командира батальйону "Донбас" і екснардепа Семена Семенченка та Євгена Шевченка (відомий як "позаштатний агент НАБУ").

26 березня суд заарештував Семенченка без альтернативи застави. Цього ж дня суд відправив Шевченка під арешт з альтернативою застави в 5 мільйонів гривень. Обрали також запобіжні заходи іншим фігурантам справи: ексбійцю батальйону "Донбас" Олександру Новікову та екскомандиру бататальйону "Донбас" Анатолію Віногродському.

14 травня Служба безпеки України повідомила, що розкрила вчинення терористичного акту, а саме обстрілу ТОВ "Інформаційного агентства "112-канал", який стався у липні 2019 року. Підозру в теракті висунули Семенченку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: