fbpx
Сьогодні
14:40 10 Лип 2021

Футболісти тижня. Хлопцям з Троєщини, які співали гімн перед матчем, зробили сюрприз

Місцеві жителі зняли, як в одному зі столичних дворів хлопчики перед грою в футбол поклали руку на серце та виконали гімн України.

Вихід збірної України в ¼ фіналу Євро-2020 повернув віру вболівальників у те, що український футбол ще може радувати. Українських футболістів, які вчора приземлилися в Борисполі, зустрічали як героїв, проте себі в досягнення вони можуть записувати не тільки хороший результат на Чемпіонаті Європи.

Один із жителів Троєщини зняв відео, як у дворі хлопчики вишикувалися, щоб перед своїм матчем заспівати гімн. «Ще одна наша перемога!» — пише Українська асоціація футболу в Instagram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ (@uafukraine)

У коментарях користувачі захоплюються патріотизмом хлопчиків, а також просять УАФ побудувати їм нормальне поле.

Маленькі патріоти зворушили до сліз мільйони українців.

І, звичайно, про них дізналися гравці національної збірної.

Хлопчики, які співали гімн у київському дворі перед грою в футбол, отримали в подарунок м'ячі та шарфи збірної.

Про це повідомляє пресслужба Деснянської РДА у Facebook.

Юних гравців з батьками запросили 6 липня на Центральну спортивну арену Деснянського району. Голова РДА Дмитро Ратніков подарував хлопчикам м'ячі і шарфи збірної, а тренер ФК Вигурівщина запропонував їм професійно зайнятись футболом.

«Ці діти — наша надія. Вони з ранніх років віддані спорту і своїй країні. Юні, сильні, патріотичні – вже скоро ці хлопці стануть надійною опорою для своїх батьків і всієї країни», — написав Ратніков у Facebook.

«За патріотизм, активну життєву позицію та прославлення нашого району хлопці будуть нагороджені футбольними м'ячами, шарфами збірної та отримають можливість безкоштовно тренуватися в муніципальному клубі ФК «Вигурівщина», — повідомляє райадміністрація.

Юним футболістам з Троєщини, які співали гімн перед грою, зробили сюрприз

Імена зірок соцмереж: дев'ятирічний Євген, восьмирічний Кирило та Максим, семирічний Іванко й чотирирічний Матвій.

А наступного дня президент Української асоціації футболу Андрій Павелко запросив хлопців у Будинок футболу. Про це повідомляє Українська асоціація футболу.

«Відео за участі малюків, яке стало таким популярним, — найкращий доказ того, наскільки важливу соціальну й патріотичну місію виконує футбол у вихованні маленьких громадян України. Щире захоплення дітей футболом і створення умов для їхнього професійного зростання — це найкращий стимул для нашої роботи з розвитку футболу. Бажаю малечі міцного здоров'я й успішної реалізації талантів!», — сказав президент УАФ.

Юним футболістам з Троєщини, які співали гімн перед грою, зробили сюрприз

Юним футболістам з Троєщини, які співали гімн перед грою, зробили сюрприз

Юним футболістам з Троєщини, які співали гімн перед грою, зробили сюрприз

Юним футболістам з Троєщини, які співали гімн перед грою, зробили сюрприз

Маленькі зірки соцмереж на зустріч прийшли разом із батьками. Хлопцям провели невелику екскурсію у навчально-тренувальному комплексі ім. В. Баннікова та в Будинку футболу. А під кінець діти зустрілися з легендами футболу Анатолієм Демяненком, Олексієм Михайличенком та гравцями збірної України Денисом Поповим і Сергієм Кривцовим.

Разом із президентом Української асоціації футболу та футболістами хлопці заспівали гімн, завдяки якому діти й прославилися.

Андрій Павелко вручив гостям пам'ятні подарунки та форму для занять футболом та на прощання пообіцяв на місці їхнього старого майданчика встановити новий, зі сучасним штучним покриттям, стадіон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: