fbpx
Сьогодні
18:09 26 Чер 2021

Telegram запустив групові відеодзвінки: як це працює

Месенджер Telegram у четвер, 24 червня, випустив оновлення 7.8, у якому додалася підтримка групових відеодзвінків. Функція працює як у мобільних додатках, так і з планшетів і комп'ютерів.

Про це йдеться у блозі Telegram.

Працюватиме груповий відеочат так само, як і раніше запроваджені групові голосові чати — потрібно лише, щоб учасники ввімкнули камери та відповідну опцію під час виклику.

Під час відеочату можна закріплювати відео одного з учасників так, щоб його бачили всі інші, або розгортати його на повний екран. Також можна паралельно демонструвати екран свого пристрою.

З ноутбука чи комп'ютера груповий відеочат вмикається в окремому вікні, де відображається також перелік його учасників і сітка з їхніх відео. Розробники кажуть, що також покращили функцію шумозаглушення під час викликів.

Кількість учасників групового відеочату наразі обмежена 30 людьми. У голосових чатах кількість учасників необмежена.

Серед інших оновлень Telegram — поява анімованих фонів, які мають вигляд градієнта з трьох-чотирьох кольорів, що плавно змінюються. Користувачі можуть створити власне анімоване тло й надіслати його друзям.

Також у Telegram 7.8 додали нові ефекти анімації та кілька нових анімованих емодзі й змінили дизайн іконки додатка на iOS.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: