fbpx
Сьогодні
10:40 28 Тра 2021

Активісти заявили, що адвокати Мангера намагаються дискредитувати свідка у справі Гандзюк

Сьогодні, 28 травня, адвокат Мурашкін намагався обмовити свідка Сергія Нікітенка у справі Гандзюк прямо в залі суду.

Про це повідомляють активісти у спільноті "Хто замовив Катю Гандзюк?" у Фейсбук, передає Рубрика.

Адвокат розказував, нібито на Сергія влітку 2018 року напав водій якоїсь автівки, яку Сергій начебто зачепив. При цьому він намагався переконати суддю, що свідок зловживає алкоголем.

"Проте, обираючи таку тактику дискредітації, Мурашкін не надто переймався фактами. Так, він вказав, що напад на Нікітенка стався о 5-й ранку. І що водій автівки нібито дав журналісту ляпаса.

Як було насправді. В липні 2017 році Сергій опублікував відео «Хто ви, містер Мангер» (посилання на відео додамо в коментарях). Там було викрито схеми, за якими працював тоді ще голова облради, а нині – підозрюваний Мангер.

Ясна річ, Мангер тоді подав позов до суду, яким добився заборону на поширення цього відео. В суді третьої інстанції це рішення скасували. А вже за декілька днів, 18 червня, о 8:45 (не о 5-й ранку, як говорить Мурашкін), на Сергія здійснили напад двоє невідомих.

Дякуємо судді, яка вказала Мурашкіну, що судовий процес – не місце для вигадок та розпускання пліток.
І розуміємо щире бажання адвокатів Мангера дискредитувати, ламати чи купувати свідків по справі Каті. Але наголошуємо, що жодна така спроба не пройде повз наші очі та вуха", – зазначається у повідомленні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: