fbpx
Сьогодні
11:34 23 Кві 2021

Нічні обшуки у бізнес-центрі Millennium: у СБУ розкрили подробиці

Фото: Схемы

Служба безпеки України розслідує розтрату майна ПАТ "Центренерго" на суму майже 225 мільйонів гривень та провела обшуки у фігурантів кримінального провадження.

Про це повідомила пресслужба СБУ, пише "Українська правда".

"СБУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом продажу ПАТ "Центренерго" на різних сегментах ринку електроенергії, виробленої зазначеним державним підприємством за цінами, які на 20-30% нижче собівартості її виробництва. На переконання слідчих, це призвело до завдання збитків та розтрати майна ПАТ на суму майже 225 млн грн", – зазначили у пресслужбі.

Також у СБУ зазначають, що в результаті слідчих дій було вилучено електронні носії інформації та документи даного товариства. Наразі слідчі дії тривають.

Як повідомляла Рубрика, увечері 22 квітня журналіст "Схем" Михайло Ткач оприлюднив фото із силовиками біля ТРЦ Millenium, де нібито знаходиться офіс Ігоря Коломойського.

Сам олігарх зазначив, що дізнався про слідчі дії зі ЗМІ.

Джерела повідомили, що йдеться про причетність фірм до можливих злочинів у компанії "Центренерго". Генпрокурорка Ірина Венедіктова напередодні підписала чотири дозволи на обшуки – за кількістю розташованих у будівлі ТРЦ приймалень народних депутатів з орбіти олігарха Ігоря Коломойського: Ігоря Палиці, Максима Бужанського, Олександра Дубінського та Василевської-Смаглюк.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: