fbpx
Сьогодні
22:35 15 Кві 2021

Bolt тепер доступний у Черкасах

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt продовжує розширюватися і запускає сервіс у Черкасах.

«Цьогоріч ми фокусуємося на розширенні присутності компанії Bolt в Україні. Наразі це особливо важливо, тому що рівень захворюваності COVID-19 в країні залишається високим. За допомогою нашого сервісу користувачі можуть швидко дістатися місця призначення, уникаючи скупчення людей у транспорті й на зупинках. Тиждень тому наш сервіс був запущений у Кропивницькому, а сьогодні швидкі та комфортні поїздки Bolt стали доступними в Черкасах», — коментує керівник напряму замовлення поїздок компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Щоб замовити поїздку, потрібно завантажити додаток Bolt у Google Play або App Store. Далі потрібно вказати місце призначення та вибрати категорію авто: Bolt, Comfort або Isolated. Після підтвердження замовлення пасажир отримує інформацію про водія і автомобіль, а також про орієнтовний час прибуття авто. Замовлення отримує той водій, який перебуває на найменшій відстані від користувача. Тому середній час подачі авто в сервісі Bolt становить 5 хвилин.

Мінімальна вартість поїздки в Черкасах становитиме 15 грн із урахуванням знижки 50%. Оплатити послугу можна готівкою, банківською картою або за допомогою сервісу Apple Pay. До того ж діятиме акція «Приведи друга — отримай знижку на поїздку».

Черкаси перебувають у помаранчевій зоні карантину. Тому компанія Bolt рекомендує дотримуватися карантинних обмежень й утримуватися від поїздок. Але якщо необхідність пересуватися містом усе ж таки виникає, радимо при замовленні авто вибрати категорію Isolated. Авто цієї категорії забезпечені перегородкою між переднім і заднім сидіннями. Вона запобігає поширенню вірусів у салоні автомобіля.

Для поліпшення якості сервісу Bolt передбачений зворотний зв'язок із користувачами. Після прибуття на місце призначення пасажир може оцінити поїздку, що допомагає сформувати рейтинг водія. Можна також залишити чайові водієві будь-яким зручним способом: готівкою або в додатку при оплаті поїздки банківською картою. Платформа блокує водіїв із низьким середнім рейтингом. Така система спрямована на постійне поліпшення якості послуг, що надаються.

Наразі сервіс замовлення поїздок Bolt уже доступний в 17 містах України.

Рубрика:
Авто

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: