fbpx
Сьогодні
14:57 26 Бер 2021

Мендель пояснила появу обмальованих дверей з Офісу президента на телеканалі "1+1"

Офіс президента лише на один вечір позичив телеканалу "1+1" свої двері, пошкоджені протестувальниками 20 березня на Банковій. Доставка здійснювалась за кошти каналу.

Про це заявила речниця президента Юлія Мендель, повідомляє "Українська правда".

Деталі: 25 березня ввечері на передачу "Право на владу" на телеканалі "1+1" з Офісу президента принесли обмальовані двері з розбитим склом. Ведуча Наталія Мосейчук назвала їх "атрибутом суботніх протестів". Вона заявила, що їй "вартувало великих зусиль", аби "притягнути цей атрибут".
Участь у передачі, зокрема, брали заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, заступник голови Національної поліції Олександр Фацевич, волонтер Роман Сініцин, народний депутат від "Слуги народу" Микита Потураєв, парламентар від "Європейської солідарності" Микола Княжицький.

Як пояснила Мендель, пошкоджені двері Офісу президента були доставлені в студію телеканалу "1+1" на один вечір на запит і за кошти самого телеканалу.

Вона запевнила, що двері не є речовим доказом, адже усі дії з ними, потрібні для з'ясування обставин події, уже були проведені поліцією.

Мендель додала, що в понеділок 29 березня двері будуть відправлені на реставрацію.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: