fbpx
Сьогодні
Фото 21:19 14 Січ 2021

У Львові школярі роблять годівнички для безпритульних тварин

У Львові учні школи № 77 роблять годівнички для безпритульних тварин

Про це розповіла шкільна вчителька Ірина Бойко.

Взимку тваринки-безхатченки, котики та песики, що опинились на вулицях міста, скоріш за все відчувають переважно сум, голод та холод. А ще страх, що ця ніч може стати останньою.

"Тому учні львівської СЗШ № 77, що на вул. Виговського, 7а, вирішили тваринкам допомогти. Побачили в інтернеті цікаву ідею – годівнички для котів, і вирішили зробити схожі й розташувати у мікрорайоні нашої школи. Задумали – зробили. Котівнички за допомогою батьків та дідусів збудували учні 7-А класу Підчеха Богдан, Циганов Сергій та Лита Святослав", – розповіла вчителька.

львів годівнички для котів

Також учні відвели в школі місце для збирання корму для котів, і тепер хвостатим вусаням не треба довго думати, де шукати обід.

львів годівнички для котів

львів годівнички для котів

Корм для котів особливо старанно приносять учні початкової школи. А щоб пояснити малечі, що до вуличних тварин треба ставитись по-доброму, з турботою та розумінням, учні 7-А класу провели для молодших школярів уроки-ігри за темою "Собаки та коти потребують доброти".

"Ми багато робимо для тваринок: у нас є саморобне печиво для синичок, ми шили матраци для ЛКП "ЛЕВ", збирали корм для котів та собак", – поділилася вчителька.

львів годівнички для котів

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: