fbpx
Сьогодні
11:41 13 Січ 2021

YouTube на тиждень заблокував канал Трампа і відключив коментарі

Фото Reuters

Компанія Youtube як мінімум на сім днів «заморозила» можливість завантажувати нові відеоролики і вести трансляції з офіційного облікового запису президента США Дональда Трампа.

Про це адміністрація відеохостингу написала у Твіттері.

У своїй заяві компанія назвала такий крок відповіддю на «побоювання з приводу потенціалу виникнення насильства, що триває».

Також у зв'язку з ризиками провокації насильства Youtube на невизначений термін відключив можливість користувачам відеохостингу залишати свої коментарі на каналі чинного президента.

Раніше соціальна мережа Тwitter назавжди заблокувала офіційний акаунт Дональда Трампа. Уточнюється, що таке рішення прийнято «у зв'язку з ризиком подальшого підбурювання до насильства».

6 січня Конгрес США мав затвердити результати голосування вибірників, які підтвердили перемогу демократа Джо Байдена на президентських виборах, що відбулися 3 листопада 2020 року. Однак засідання довелося перервати на кілька годин через протести прихильників Трампа, які увірвалися в Капітолій. Під час зіткнень загинуло п'ятеро людей. Поліція затримала 52 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: