fbpx
Сьогодні
20:27 10 Гру 2020

У Львові суд розглядав бійку йорка та шпіца. Одного з власників собаки оштрафували

Фото: dogworry.ru

Личаківський районний суд Львова розглядав справу про бійку двох декоративних собак. Власника йоркширського тер'єра, який покусав шпіца, оштрафували на 85 грн.

Як вказано у постанові суду за 7 грудня, бійка двох декоративних собак (їх вага не перевищує 5 кг) трапилась 10 жовтня на вул. Ольжича біля будинку №6. 31-річний львів'янин разом із йорком прийшов до свого друга, який живе у приватному будинку на вул. Ольжича. Він залишив собаку у дворі, а сам зайшов у будинок. Почувши гавкіт, він побачив, що йорк вибіг на вулицю та почав кидатись на чоловіка зі шпіцом, які проходили повз будинок.

У суді власник йорка розповів, що вийшов з будинку, щоб забрати свого собаку, але погано закрив двері і за ним вибігла вівчарка його друга. Львів'янин пояснив, що йому довелось тримати вівчарку і у цей час його собака покусав шпіца. Після цього власник шпіца написав заяву в поліцію.

Справу про бійку двох декоративних собак розглядав суддя Назар Стрепко. Він присудив 85 грн штрафу власнику йорка за порушення правил утримання собак. Львів'янин також має сплатити 420 грн судового збору.

Фото ілюстративне

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: