fbpx
Сьогодні
15:48 30 Жов 2020

Кожен може стати зіркою: мережа "АТБ" разом з фондом "Таблеточки" оголосила масштабну благодійну акцію для допомоги онкохворим дітям

Мережа магазинів "АТБ" разом із Всеукраїнським благодійним фондом "АТБ" та благодійним фондом "Таблеточки", долучилися до допомоги онкохворим дітям, яким особливо зараз не вистачає ліків.

В період з 1 по 15 листопада Ви можете придбати благодійні товари і допомогти онкохворим дітям. На касах пропонують придбати благодійні шоколад і чай, вартістю 7 і 5 гривень, та товари у залі, позначенні спеціальним цінником. Повна вартість від продажу благодійних товарів та 50 копійок від обраних товарів піде на закупівлю життєво необхідних ліків і витратних матеріалів для онкохворих дітей.

Обгортку шоколадки прикрасила співачка Оля Полякова, а пакетики чаю – музикант DZIDZIO.

"Кожен українець може стати зіркою, не відходячи далеко від дому. З 1 по 15 листопада заходьте у найближчий АТБ-маркет, купуйте благодійні товари і наближайте дітей до одужання:

  • Шоколад з доброю справою під обгорткою від Олі Полякової – 7 гривень на допомогу дітям. Шукайте у прикасовій зоні.
  • Чай з передбаченням саме для вас від DZIDZIO – 5 гривень на благодійність. Шукайте у прикасовій зоні.
  • Інші благодійні товари партнерів акції – 50 копійок для дітей з продажу кожної одиниці. Шукайте у торговому залі цінники з позначкою «Допомагаю дітям!»

Не потрібно бути зіркою, щоб допомагати. Допомагайте і ставайте зіркою!", йдеться у повідомленні фонду "Таблеточки".

Мене це стосується. А тебе

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: