fbpx
Сьогодні
14:33 24 Сер 2020

Україна не піде на поступки, які підірвуть територіальну цілісність країни, - Кулеба

Фото Reuters

Глава українського Міністерства закордонних справ Дмитро Кулеба заявив про те, що Україна ніколи не піде на поступки, які підірвуть територіальну цілісність і розвиток держави

"Я хочу запевнити вас, що Україна ніколи не піде на поступки, які підірвуть нашу територіальну цілісність, наш розвиток, як європейської, демократичної країни і не створять в середині України міни уповільненої дії. Для нас абсолютно ключовим є відновлення нашої територіальної цілісності і наш рух вперед, як європейської, євроатлантичної країни", – заявив Кулеба під час спільної пресконференції з главою МЗС Німеччини Хайко Маасом в Києві в понеділок, передає Інтерфакс-Україна.

У свою чергу Маас додав, що "немає різниці в підходах щодо того, що вибори все-таки мають відбутися". Він пояснив, що мова йде про час проведення виборів.

"Тобто, необхідно досягти ситуації, створити підстави для проведення цих виборів. Яким чином ця процедура буде застосована, не ясно. Є положення в Мінських домовленостях. Ми про них як раз і говоримо. Але є різні підходи. Але всі сторони повинні бути готові вести розмову про це. і якщо це є, я вважаю, що це дуже позитивно, і є надія на те, що ми знайдемо позитивне рішення, і я буду говорити про це також з французьким колегою в наступні тижні", – додав Маас.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: