fbpx
Сьогодні
15:40 29 Кві 2020

Тепер в Кабмін можна зайти з цифровим паспортом "Дії"

Кабінет Міністрів України дозволив вхід до Будинку уряду за пред'явленням цифрових паспортів у мобільному застосунку "Дія".

Відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду в середу.

"Відтепер відвідувати адмінбудівлі органів державної влади можна за пред'явленням цифрових паспортів у застосунку Дія.  Раніше для отримання перепустки у КМУ, міністерства, відомства, місцеві державні адміністрації та інші держоргани був потрібен фізичний документ, що посвідчує особу.

Натомість тепер таку перепустку можна отримати, пред'явивши один з цифрових паспортів у Дії: ID-картку або ж закордонний біометричний паспорт", – сказав міністр цифрової тансформації Михайло Федоров.

Зокрема, внесені зміни до порядку відвідування Будинку уряду посадовими і службовими особами, громадянами України, іноземцями та особами без громадянства передбачають можливість пред'явлення цифрових зображень документів "Дії".

Серед іншого, ця норма стосується і представників засобів масової інформації, яким для входу до Будинку уряду можна буде пред'являти документ, що засвідчує особу і громадянство, зокрема в електронному форматі в мобільному застосунку "Дія".

 

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: