fbpx
Сьогодні
19:23 22 Кві 2020

У Порошенка висунули вимогу владі

Фото Reuters

Партія Петра Порошенка "Європейська солідарність" заявила, що вимагає винесення на найближче позачергове засідання Верховної Ради закону про банки, від ухвалення якого залежить отримання міжнародної допомоги на подолання наслідків коронавірусу та економічної кризи.

Відповідна заява з'явилася на сайті пресслужби політсили.

Нардепи наголосили, що зокрема, це стосується й 1 мільярда 200 мільйонів євро макрофінансової допомоги від Євросоюзу, про яку оголошено у середу.

"Чергова відмова президента та керівництва парламенту виносити закон про банки на розгляд парламенту – це продовження небезпечних для країни підкилимних ігор, які влада веде з Коломойським", – заявили у "ЄС".

У партії також зазначили, що у Зеленського свідомо всупереч національним інтересами затягують голосування за закон у другому читанні.

"Таке злочинне зволікання неможливе без політичного прикриття з боку президента Зеленського, чим він вкотре демонструє свою залежність від Коломойського, який не приховує своїх намірів спричинити дефолт України", – сказано у заяві.

Зазначимо, на сайті Ради оприлюднили порядок денний позачергового засідання.

Нагадаємо, що Разумков підписав розпорядження про скликання позачергового засідання Ради.

Раніше повідомлялося, що у порядку денному позачергового засідання Верховної Ради 24 квітня 10 питань, цього ж дня відбудеться і друге позачергове засідання, на якому планують розглянути 1 питання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: