fbpx
Сьогодні
18:00 24 Лют 2020

Насіров відмовився від вимог повернути його на посаду голови ДФС, - суд

Роман Насіров відмовився від позовних вимог про поновлення його на посаді глави ДФС і суд прийняв його відмову.

Про це повідомила прес-служба Шостого апеляційного адмінсуду.

17 лютого суд прийняв відмову Насірова від позовних вимог про поновлення його на посаді глави ДФС, сказано у повідомленні.

Таким чином рішення Окружного адмінсуду Києва від 11 грудня 2018 року в частині поновлення його на посаді і в частині звернення до негайного виконання рішення суду в частині поновлення — визнано недійсним і закрито провадження у справі про позовних вимогах.

У той же час апеляційний суд залишив без змін рішення суду нижчої інстанції, яким розпорядження Кабміну від 31 січня 2018 року про звільнення Насірова з ДФС було визнано протиправним.

Раніше стало відомо, що суд відновив Насірова на посаді глави фіскальної служби.

Нагадаємо: 7 грудня 2017 року Шевченківський районний суд Києва розпочав розглядати справу Насірова по суті. Кабінет міністрів спочатку відсторонив, а потім звільнив Насірова.

11 грудня 2018 року Окружний адмінсуд Києва поновив Насірова на посаді голови ДФС і наказав виплатити йому компенсацію 184 тисячі гривень. Уряд оскаржив це рішення. Крім того, наразі ДФС перебуває у стані ліквідаці – її реформують у Податкову та Митну служби.

На початку листопада 2019 року справу Насірова передали до новоствореного Вищого антикорупційного суду, який почав наново її розглядати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: