fbpx
Сьогодні
18:07 02 Лют 2020

Сьогодні у світі "дзеркальна дата": що означає і чим небезпечний цей день

Числа оточують нас всюди і ми часто звертаємо увагу на їх збіг. Особливе значення мають дзеркальні дати і багато експертів рекомендують приділити увагу ангельській нумерології.

У 2020 році є дати, на які потрібно звернути увагу.

02.02.2020 – день, який трапляється раз на тисячу років.

Так, раз на 1110 років – парад двійок та нулів можна читати як вперед, так і назад. Минулого разу в цю дату чекали на кінець світу.

Про те, яким чином дата 02.02.2020 вплине на життя і які події відбудуться в цей день читайте нижче.

Дата 02.02.2020: що означає

Нумерологи відзначають: сума цифр у даті 02.02.2020 дає вісімку – символ бескінечності. Це означає, що рішення і події 2 лютого можуть стати вирішальними для всього життя. Будь-які знайомства в цей день, 2 лютого, виявляться фатальними. Хороші люди можуть увійти в життя людини назавжди і змінити її на краще, в той час як погані – стати джерелом проблем на багато років.

Астрологія ж розглядає такі дні як моменти зіткнення епох і поновлення всесвіту. У цей день порушується хаотичність Всесвіту, і всі основні правила стають протилежними. Дзеркальна дата може стати точкою неймовірних змін як в житті окремої людини, так і всієї планети в цілому. У східних культурах дзеркальні дати вважаються днями магії і доленосних подій. У Китаї в такі дні намагаються грати весілля і братися за нові справи, адже вони неодмінно будуть благословенні силами всесвіту.

Експерти пропонують присвятити дзеркальну дату творчості – в цей день особливо ймовірні осяяння, народження нових ідей і планів.

годинник 12

Дата 02.02.2020: чим небезпечна

Будь-яка агресія і невдоволення відіб'ються в майбутньому, тому варто почати день з посмішки і не відмовляти в допомозі оточуючим.

Під впливом двійки загострюється інтуїція, і нумерологи радять довіряти внутрішньому голосу.

02.02.2020: що не можна робити

У важливих питаннях потрібно прислуховуватись не чужої думки, а до своєї інтуїції. Взагалі потрібно захистити себе від чужого впливу: думка з боку може збити вас з істинного шляху.

У такий день не можна сидіти склавши руки. Удача в цей період чекає багатьох, особливо творчих людей, представників професій, які пов'язані з продажами, фінансами, інтелектуальною діяльністю.

Варто відзначити, що наступна повністю дзеркальна дата нас чекає лише через сто з гаком років – 12 січня 2121, – а потім тільки через тисячу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: