fbpx
Сьогодні
14:31 22 Січ 2020

Працівниці Уманської міськради заявили про негідну поведінку народного депутата Яценка

Працівниці виконавчого комітету Уманської міськради поскаржились до Верховної Ради на негідну поведінку нардепа Антона Яценка.

Про це свідчить відео на каналі секретаря Уманської міської ради Людмили Кирилюк в YouTube та пост Кирилюк у Facebook.

Слова з відеозвернення: "Ми, жінки, які працюють в органах місцевого самоврядування, вважаємо негідною поведінку народного депутата Антона Яценка. У своїх кишенькових інтернетресурсах він розповсюджує брехливу інформацію про жінок-працівників міської ради. Це є прямий тиск, у тому числі за статевою ознакою.

Ми звертаємося до Верховної Ради, а саме до комітету з питань депутатської етики. Ми просимо, щоб розібралися в діях свого колеги Яценка, втрутилися в ситуацію, яка склалася на 200 виборчому окрузі. Ми вважаємо це прямим тиском на органи місцевого самоврядування напередодні місцевих виборів".

За словами працівниць міськради, "брехливими політичними технологіями" нардеп намагається дискредитувати жінок перед місцевими виборами, і це неприпустимо.

У відео також наведені кілька скриншотів спілкування депутата із жінками, де нібито Яценко називає їх повіями і каже, що вони надають інтимні послуги керівництву і т.п.

Довідка: Яценко – є нардепом 4 скликань Верховної Ради. У 2007 році він пройшов до парламенту за списками "Батьківщини".
З 2012 року обирається по виборчому округу №200 на Черкащині : у 2012 році – від Партії регіонів, у 2014 та 2019 роках – як самовисуванець.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: