fbpx
Сьогодні
23:45 16 Січ 2020

Тимошенко хоче зміни всієї влади і відкидає варіант прем'єрства за Зеленського

Фото Reuters

Голова парламентської фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко виступає за зміну не лише уряду, а й всієї влади через "її некомпетентність".

Про це вона заявила журналістам у кулуарах Верховної Ради 16 січня, цитує пресслужба "Батьківщини".

Тимошенко прокоментувала поширені напередодні аудіозаписи нібито розмов прем'єра Олексія Гончарука. На її думку, нині немає значення, відправить президент Зеленський прем'єра у відставку чи ні. "Від непрофесіоналізму нинішньої влади Україну врятує лише повна її заміна".

"Тут не питання, як тепер вони переставлятимуть стільці – зніматимуть Гончарука чи ні, що вони робитимуть з урядом. Цю владу потрібно негайно міняти всю – від некомпетентного президента до кожного некомпетентного чиновника, якого він привів із собою. А також депутатів, які голосують за продаж землі, повернення грального бізнесу, знищення малого та середнього підприємництва. Їх всіх треба негайно прибирати.

Країна емоційно, базуючись на серіалі "Слуга народу", віддала своє життя в руки некомпетентним профанам… Хай вони повертаються у свій бізнес, у свої 95-ті квартали і не отруюють життя Україні", – сказала вона.

Зазначимо, соратники лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко вважають, що вона ще може почати чергову боротьбу за посаду прем'єр-міністра, сама ж Тимошенко відкидає такий варіант за нинішнього президента.

Про це йдеться у публікації "Української правди".

Соратники Тимошенко не відкидають ідеї, що в разі відставки Олексія Гончарука з посади прем'єра Юлія Володимирівна може почати чергову боротьбу за головне крісло в Кабміні та заради цієї мети шукатиме підтримки в олігархів.

У свою чергу Тимошенко заперечує інформацію джерел УП про бажання стати прем'єром при владі Зеленського.

"Це нереально. Я дуже добре знаю природу народження влади Зеленського, і моє прем'єрство не буде сумісним з його президентством", – зазначила вона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: