fbpx
Сьогодні
12:50 01 Січ 2020

Єдина в світі: у Дніпрі створюють унікальні банки для меду з бджолиного воску

Фото medusha.org

Українська компанія MEDUSHA винайшла дивовижне рішення для зберігання меду, якому немає аналогів у світі – у банках з бджолиного воску.

"Ми, по суті, повторили шлях бджоли в природі. Все те, з чого складається наш продукт, не містить жодних штучних елементів, створених людиною. Тут тільки мед і тільки бджолиний віск, який зберігає всі корисні властивості меду. Ми лише додали йому певної форми", – пояснив директор молодої української компанії MEDUSHA Андрій Горбонос в інтерв'ю виданню Seeds.

"Створюємо спеціальні силіконові форми і в них відливаємо нашу продукцію з воску. У нас налагоджене виробництво. Віск перед відливом плавиться, очищається. Цікава інформація: на 10 грам меду бджола дає 1 грам воску. Віск – це ще й дефіцит", – пояснив Горбонос.

У Дніпрі створюють унікальні банки для меду з бджолиного воску

Він також повідомив, що компанія має контракт з великою асоціацією пасічників та зазначив, що до MEDUSHA потрапляє все те, що дістається з вулика, без будь-якої обробки.

"Ми пред'являємо певні вимоги. Бджіл узимку цукром не годують. Є всі сертифікати на віск або мед, паспорта пасік. В нашій продукції зацікавлені покупці з Арабських Еміратів, Ізраїлю", – розповів директор компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: