fbpx
Сьогодні
10:35 14 Жов 2019

Баканов привітав українців з Днем захисника

Фото АПУ

Голова Служби безпеки України Іван Баканов привітав захисників України зі святом.

Про це УНН повідомляє з посиланням на пресцентр СБУ.

Іван Баканов підкреслив, що День захисника України наповнений особливим сенсом, адже відзначають його у світле свято Покрови Пресвятої Богородиці.

"Матір Божа здавна є заступницею та захисницею українського козацтва. Нині, як і сотні років тому, ми звертаємося до неї за допомогою та підтримкою. І саме в цей день, 14 жовтня, на Покрову, вшановуємо наших воїнів" – наголосив очільник спецслужби у своєму вітальному слові.

Напередодні в СБУ відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України за участі родин співробітників органів безпеки, які віддали своє життя за свободу українського народу, ветеранів та співробітників спецслужби.

"Сьогодні ми віддаємо почесті Героям, котрі щодня боронять Україну від зовнішніх та внутрішніх загроз. У цій боротьбі багато достойних синів та дочок України поклали своє життя. Такою є ціна свободи та незалежності. І саме цю найвищу ціну заплатили 27 кращих співробітників Служби. Важливо щоб подвиги Героїв не були марними. Ми разом зробимо все для того, щоб в Україні запанував мир і наша країна розвивалася у вільній європейській спільноті, щоб ми жили у справедливому та заможному суспільстві", – з такими словами звернувся Іван Баканов до учасників урочистого заходу.

Говорячи про пріоритети вітчизняних органів безпеки, очільник СБУ висловив упевненість у тому, що в результаті реформи українська спецслужба стане більш мобільною та високотехнологічною, а робота в ній буде престижною і шанованою в суспільстві.

Керівник спецслужби подякував співробітникам СБУ за вірність присязі та звитяжну службу народові України.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять співробітників СБУ, які віддали життя за незалежність України.

Завершилися урочистості виставою-реквієм, яку курсанти Національної академії СБУ присвятили пам'яті Героїв, що віддали життя за незалежність України.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр привітав ветеранів з Днем захисника.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: