fbpx
Сьогодні
18:26 03 Жов 2019

Не заборонити, а збільшити ліміт: Гетманцев пояснив, що хоче робити з ФОПами третьої групи

Фото: censor.net.ua

Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, депутат від партії "Слуга народу" Данило Гетманцев дав окреме пояснення щодо послуг у діяльності ФОП

"Фізичні особи будуть мати право, як і раніше, надавати послуги через ФОП! Ніхто цього права не забирає!", – пояснив він у своєму Facebook.

На його думку, слова з інтерв'ю виривають з контексту та перекручують.

"В інтерв'ю на РБК-Україна мова йде про те, як збільшити ліміт для третьої групи платників. Це слушна ідея. Однак існує проблема – зараз третя група ФОП використовується великим бізнесом для уникання сплати ПДФО та ЄСВ. Тому, доречно розглядати варіант підвищення ліміту з одночасним розглядом запобіжників, які не дозволять великому бізнесу надалі уникати сплати податків. Яких запобіжників? Відповіді на це питання поки немає. Давайте обговорювати разом – так само як ми разом із бізнесом та громадськістю розглядаємо всі інші законопроекти. І ще раз наголошую – зміни у системі оподаткування не можуть бути за рахунок заборони роботи ФОПів, що надають послуги на єдиному податку", – зазначив він.

Раніше повідомлялося, що "Слуга народу" хоче заборонити ФОПам надавати послуги.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: