fbpx
Сьогодні
17:52 30 Вер 2019

Луценко заявив, що готовий дати свідчення у справі про імпічмент Трампа

Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко запевняє, що готовий за необхідності давати свідчення у справі про імпічмент щодо президента Дональда Трампа в США.

Про це він заявив в інтерв'ю ВВС.

"Чому б ні. Я абсолютно відкритий і знаю, що всі мої дії були законними, всі мої заяви були законними, я нічого не боюся. Я боюся за свою країну, тому що, здається, Україна зараз стала жертвою всередині великого американського шторму. Я хочу захистити свою країну", – говорить він.

Луценко запевняє, що з Трампом ніколи не розмовляв, а от з його юристом Руді Джуліані зустрічався не раз і це розслідування таки обговорював. За його словами, це було звичайне спілкування, ніхто нікому завдань не ставив.

Екс-генпрокурор заявив про відсутність підстав проводити в Україні розслідування щодо опонента Трампа Джо Байдена та його сина. За словами Луценка, це все – юрисдикція Сполучених Штатів.

Нагадаємо, екс-генпрокурор Юрій Луценко заявив, що текст скарги розвідника США в частині, де мова йде про нього, "маніпулятивний і не відповідає істині". Луценко заявив, що Хантер Байден не порушував законів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: