fbpx
Сьогодні
22:56 02 Вер 2019

ЦВК зареєструвала 5 нових депутатів замість "слуг народу", які пішли в Кабмін

Фото Reuters

Центральна виборча комісія зареєструвала 5 нових народних депутатів, які змінили склали повноваження у зв'язку з обранням в Кабмін представників партії "Слуга народу".

Про це повідомили в прес-службі ЦВК.

Згідно з рішенням ЦВК від 2 вересня, були достроково припинені повноваження народних депутатів Дениса Малюськи, Олексія Оржеля, Владислава Криклого, Ганни Новосад та Михайла Федорова.

"Розглянувши зазначені постанови, комісія визнала обраними народними депутатами наступних за черговістю кандидатів у народні депутати України у виборчому списку зазначеної політичної партії", – йдеться в повідомленні.

Таким чином, новими народними депутатами стали Анатолій Остапенко (№130 у виборчому списку партії "Слуга народу"), Тетяна Циба (№131), Іван Калаур (№132), Юлія Григорієві (№133) та Ольга Руденко (№134).

За словами першого заступника голови фракції "Слуга народа" Олександра Корнієнка, нові нардепи приймуть присягу завтра, 3 вересня.

"Звичайно, що процедурне питання щодо звільнення Тимофея Милованова ми підтримуємо. Хочемо нагадати, що завтра до присяги прийдуть 5 народних депутатів від фракції "Слуга народа". Наскільки я розумію пан Ларін також. Тобто завтра в нас буде поповнення, на яке ми очікуємо", – заявив Корнієнко

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: