fbpx
Сьогодні
19:14 09 Сер 2019

У "Слузі народу" обіцяють найближчим часом вирішити питання зловживання ФОПів щодо ухилення від податків

Фото: censor.net.ua

У "Слузі народу" хочуть і забезпечити можливість ФОПам працювати на спрощеній системі, і унеможливити їх ухилення від оподаткування

Партія "Слуга народу" найближчим часом представить рішення щодо зловживань ФОПів у контексті ухилення від оподаткування. Про це в ефірі Українського радіо заявив Данило Гетманцев, радник команди Володимира Зеленського, обраний народним депутатом від президентської партії.

"Всі на ФОПах. Але ці юридичні особи перевищують ліміти своєї діяльності (5 млн грн є максимальним лімітом для ФОП) за день. А це ухилення від оподаткування. Тому ми повинні, з одного боку, забезпечити можливість ФОПам працювати на цій системі, а з іншого — унеможливити ухилення від оподаткування", — сказав Гетманцев.

Він зауважив, що найближчим часом буде представлено рішення щодо зловживань ФОПів у контексті ухилення від оподаткування.

"На сьогодні ми розглядаємо можливості, чи можливо сьогодні, використовуючи тільки адміністративні процедури, припинити зловживання, чи необхідно внести зміни до податкового законодавства, аби не породжувати низку податкових спорів. Аби це було зрозуміло, для всіх доступно, і не викликало сумнівів, що так робити не можна. Я думаю, що протягом найближчих тижнів до початку роботи Верховної Ради ми вже представимо певне рішення", — сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: