fbpx
Сьогодні
21:16 28 Лип 2019

Начальник поліції Дніпропетровщини прокоментував інцидент із затриманням патрульних

Начальник поліції Дніпропетровщини Віталій Глуховеря заявив про готовність надати інформацію для розслідування інциденту із затриманням патрульних, що зупинили його авто.

Про це він написав у Facebook.

Я готовий надати будь-яку інформацію для проведення об'єктивного розслідування цього інциденту. Коли це сталось особисто…

Posted by Віталій Глуховеря on Sunday, July 28, 2019

"Я готовий надати будь-яку інформацію для проведення об'єктивного розслідування цього інциденту. Коли це сталось особисто вислухав сторони конфлікту та був готовий для прийняття рішення про притягнення до відповідальності винного. Однак мене запевнили про вирішення конфлікту. Наразі надам свідчення та пояснення по цій справі слідчим", — заявив він.

У 2018 році Глуховеря викликав підрозділ спеціального призначення КОРД для затримання патрульних поліцейських, які зупинили його автомобіль за порушення правил дорожнього руху.

Раніше повідомлялося, що у мережі з'явилося відео затримання спецпризначенцями патрульних, які зупинили позашляховик Range Rover генерала Нацполіції Глуховері.

Корд заарештував копів за те, що вони зупинили авто начальника ГУНП Дніпропетровської області Віталія ГлуховеряВід громадян України намагалися приховати справжнє призначення #КОРД-у. Виявляється, що цей спецпідрозділ потрібен у ситуаціях, коли «жалкій копчік» намагається діяти по закону проти інтересів великих чинушних начальників, а авто (#Range #Rover #AE8615EO) належить генералу. А патрульний – справді молодець. Побільше б таких. Патрульна поліція України, респект за цього бійця🤝 Державне бюро розслідувань, Генеральна Прокуратура України, Аваков, Арсен Борисович, ваш вихід.

Posted by Киев Оперативный on Friday, July 26, 2019

Президент України Володимир Зеленський звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою звільнити начальника обласного управління МВС у Дніпропетровській області Віталія Глуховерю.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков взяв під власний контроль розслідування справи про затримання спецзагоном КОРД патрульних за зупинку автомобіля начальника обласного управління МВС у Дніпропетровській області Віталія Глуховері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: