fbpx
Сьогодні
15:52 14 Чер 2019

"Миротворець" оприлюднив імена та дані тисячі найманців з ПВК "Вагнер"

Інформаційний центр "Миротворець" об'єднав результати власного розслідування з результатами Служби безпеки України, та оприлюднили імена і данні 1000 російських найманців з ПВК "Вагнер".

Інформаційний центр оприлюднив список у вигляді документу Word Exel, який можна завантажити з сайту "Миротворця".

"За кілька років спільними зусиллями встановлено і задокументовано більше 2000 росіян з т.з. "ПВК "Вагнер", які брали участь у захопленні Криму, вбивали на Донбасі, у Сирії, ЦАР, Лівії та інших країнах. Тепер всі покидьки "вагнерівці" нарешті знаходяться разом у Чистилищі сайта "Миротворець" задля того, щоб цивілізований світ знав у обличчя тих російських нелюдів, які за гроші готові вбивати будь-кого і де завгодно. Сьогодні ми показуємо першу 1000 російських "вагнерівців" з Чистилища", — йдеться в повідомленні "Миротворця".

Так, у самому файлі 1069 імен, але деякі з них повторюються. Також оприлюднене походження ймовірних найманців та номери телефонів деяких з них, дати народження та адреси проживання.

Раніше "Миротворець" заніс до свого "Чистилища" впливового російського телеведучого, провідного співробітника державного "Першого каналу" (РФ) Володимира Познера.

Нагадаємо, що сайт "Миротворець" видалив дружину Володимира Зеленського Олену зі своєї бази.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: