fbpx
Сьогодні
10:54 13 Чер 2019

У Конгресі США зареєстрували законопроект про санкції проти "Північного потоку-2"

Фото Reuters

Зареєстровано законопроект про введення санкцій проти компаній, пов'язаних з будівництвом російського трубопроводу "Північний потік-2"

У Палаті представників Конгресу США зареєстровано законопроект про введення санкцій проти компаній, пов'язаних з будівництвом російського трубопроводу "Північний потік-2". Про це повідомляє у заяві республіканець Адама Кінзінгер.

Як зазначив конгресмен, законопроект внесли демократ Денні Хек і республіканець Грег Пенс.

"Протягом багатьох років Росія намагалася використовувати енергетичну залежність як засіб надмірного політичного впливу на наших європейських союзників. Володимир Путін використовував природний газ в якості зброї для залякування і примусу всього регіону", – заявив Кінзінгер.

Конгресмен впевнений, що "Північний потік-2" несе загрозу для мільйонів європейців і створить серйозні ризики для безпеки у всьому світі.

Кінзінгер вважає за необхідне зупинити завершення будівництва "Північного потоку-2". "Сполучені Штати повинні підтримати наших союзників і захистити нашу власну національну безпеку", – додав він.

Конгресмен нагадав, що аналогічний законопроект вже зареєстрований у Сенаті.

Нагадаємо, раніше в офіційній базі Конгресу США був опублікований документ, який готувався сенаторами Тедом Крузом, Джоном Баррассо, Томом Коттоном і Джин Шахін, що передбачає санкції щодо учасників "Північного потоку-2".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: