fbpx
Сьогодні
18:53 03 Чер 2019

Саакашвілі потролив Гройсмана у відеозаписі

Міхеїл Саакашвілі опублікував відео, де розкритикував дії прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана. Також він закликав його якнайшвидше відправитися на Закарпаття.

«Я прочитав деякі з ваших останніх повідомлень. Ви пишете, що очолите партію, ви пишете про те, що підете на вибори, ви пишете про те, підете чи не піде у відставку, ви пишете про те, як втратили вагу, ви пишете про те, як схудли. Але ви чинний прем'єр-міністр України, в ці дні, в ці години ви пишете цю повну муру. Закарпаття та частину Буковини затопило, там величезна кількість людей постраждалих, сотні мільйонів гривень прямих збитків», – зазначив Саакашвілі у відеозверненні.

Він закликав чинного прем'єр-міністра України їхати вирішувати проблеми підтопленого Закарпаття і частини Буковини.

Звернення до Гройсмана: Підніми задню частину тіла, вимітайся з Кабміну і хоч раз допоможи своїм громадянам, які потрапили в біду—Обращение к Гройсману: Подними заднюю часть тела, выметайся из Кабмина и хоть раз помоги своим гражданам, попавшим в бедуhttps://youtu.be/cb1_YuHWnxU

Posted by Mikheil Saakashvili on Monday, June 3, 2019

«Негайно підійміть задню частину тіла і негайно вилітайте в Закарпаття, негайно допомагайте людям! Досить знущатися над ними хоча б в кінці вашого безславного прем'єрства. Покажіть, що вам хоча б не все одно. Вперед з Кабміну і вирушайте туди», – додав політик.

Раніше Саакашвілі публічно закликав підтримати "Слугу народу" на виборах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: