fbpx
Сьогодні
16:49 23 Тра 2019

Партія Вакарчука "Голос" опублікувала критерії вступу: нардепів не братимуть

Фото Reuters

Партія Святослава Вакарчука "Голос" опублікувала критерії, за якими формує список для участі у парламентських виборах

Про це повідомляє прес-служба партії.

У прес-службі заявили, що кандидати у народні депутати України від партії "Голос": мають незаплямовану репутацію. Не залежать від олігархів і готові пояснити свої статки. Відповідають усім вимогам антикорупційного законодавства та Закону України "Про очищення влади". Поділяють цінності, принципи, ідеологію та програмні засади партії "Голос". Мають професійні або громадські досягнення у своїй сфері та бачення, як втілити найкращі зміни у масштабах країни. Ставлять суспільні інтереси вище особистих і готові працювати в команді для досягнення результатів.

Не перебували й не співпрацювали з режимом Януковича, Комуністичною партією України та проросійськими силами. 

А також не мають громадянства та економічних інтересів у країні-агресорі. Ніколи не співпрацювали зі спецслужбами тоталітарних режимів чи сепаратистами. Не протидіяли Революції гідності, прямо визнають і визнавали факт Російської агресії та непорушність територіальної цілісності України. Не є чинними народними депутатами України – тільки для тих, хто балотується в багатомандатному загальнодержавному окрузі.

За повідомленням прес-служби, персональний склад виборчого списку за результатами відкритого обговорення затвердить з'їзд партії "Голос", що відбудеться 7 червня.

"А ще Святослав Вакарчук запропонує з'їздові партії не включати до списку чинних депутатів Верховної Ради. Тих із них, кого виборці вже знають за ефективність і порядність, "Голос" підтримає на округах", – йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: