fbpx
Сьогодні
09:40 21 Тра 2019

"Можемо отримати хаос": Огризко попередив про ризики одночасної відставки Ради та Кабміну

Президент України Володимир Зеленський заявив про розпуск Верховної Ради та запропонував уряду піти у відставку, а це може призвести до хаосу в державі

Про це на телеканалі Еспресо.TV розповів екс-міністр закордонних справ України Володимир Огризко.

"Президент також запропонував уряду піти у відставку, і виникає питання – що робити, навіть якщо вибори будуть дострокові, впродовж оцих двох місяців? Як одночасно парламент, який піде на вибори, яким чином парламент буде приймати ті закони, про які ми всі сьогодні чули? Навряд чи буде бажання у депутатів ті всі закони приймати", – сказав він.

За словами Огризка, уряд, який складається з виконуючих обов'язків не матиме можливості приймати рішення.

"Уряд, який складається з виконуючих обов'язки – це доволі умовний уряд, тому що він не буде уповноважений приймати рішення, бо в.о. має лише дорадчий голос. А якщо у всіх буде дорадчий голос, то як буде прийматися рішення уряду?" – зауважив він.

Огризко наголосив, що в цій ситуації може виникнути хаос.

"Щоб тут у нас не вийшло ситуації, коли з одного боку у нас все це звучить гарно і красиво, а на практиці перетвориться в серйозну проблему державного управління… Дуже важливо, щоб державне управління збереглося, інакше ми можемо отримати хаос", – підсумував він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: