fbpx
Сьогодні
08:31 11 Тра 2019

Доба в ООС: 1 український військовий поранений

Фото Reuters

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 12 разів порушили режим припинення вогню, п'ять разів застосувавши заборонену зброю.

Як повідомляє прес-центр ООС, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь поблизу Новомихайлівки. В районі Авдіївки українські позиції потрапили під вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Неподалік Чермалика і Павлополя терористи обстріляли українських військових з гранатометів різних систем.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики завдавали ударів поблизу Новозванівки. Неподалік Новолуганського українські позиції потрапили під вогонь з мінометів калібру 120 мм та гранатометів різних систем, а біля Попасної – з мінометів калібру 120 мм. В районі Новгородського терористи вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Поблизу Майорська позиції сил ООС потрапили під обстріли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У штабі додали, що внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.

За даними розвідки Об'єднаних сил, минулої доби двоє окупантів були поранені.

Крім того, терористи обстріляли з ручних протитанкових гранатометів населений пункт Травневе. Жертв серед мирних мешканців нема.

Від початку поточної доби обстрілів позицій Об'єднаних сил з боку бойовиків не зафіксовано.

📲 Читайте нас у Facebook і Тwitter, підписуйтесь на канал в Telegram. "Рубрика" відповідає на питання 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: