fbpx
Сьогодні
12:44 03 Тра 2019

Коломойському байдуже, чи буде Зеленський розпускати Раду

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що йому все одно чи розпустить новий президент Володимир Зеленський нинішній склад парламенту.

Про це він сказав в інтерв'ю "Bihus.info".

"Мені все одно, – відповів Коломойський на запитання, як він ставиться до можливого розпуску парламенту. – Питання тільки навіщо розпускати парламент, з якою метою".

"Якщо це політика, якщо з політичної або політиканської точки зору, мені це зрозуміло. Якщо сказати, що те, що оберуть буде краще, ніж те, що зараз, у мене є сумніви. Тому що, якщо його розпустять зараз, то 100 відсотків вибори йтимуть за існуючою системою, тобто буде половина мажоритарників", – додав Коломойський. 

Раніше шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський заявляв, що в разі перемоги на виборах планує подати закон про імпічмент, а про розпуск Верховної Ради буде думати.

22 квітня спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що зараз немає підстав для розпуску парламенту, а після 27 травня їх і не зможе виникнути.

25 квітня Зеленський звинуватив Центрвиборчком в затягуванні оголошення результатів виборів президента.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: