fbpx
Сьогодні
22:50 26 Кві 2019

Україна готує жорсткі санкції через російську паспортизацію ОРДЛО

Фото Front News International

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Київ готує новий пакет санкцій проти Росії через рішення про спрощену процедуру видачі паспортів РФ жителям окупованого Донбасу.

Про це він заявив в ефірі телеканалу Інтер.

"Наразі дипломати України активно працюють над створенням нової хвилі політичного тиску на РФ, а також підготовкою додаткових українських санкцій проти Росії: секторальних та економічних", – заявив Клімкін.

За словами Клімкіна, Україна буде наполягати на запровадженні не персональних санкцій, як було після агресії в Керченській протоці, а більш жорстких – секторальних або економічних обмежень.

"Є певні креативні ідеї, які я озвучувати поки не буду",- сказав очільник МЗС, додавши, що це можуть бути "люди та компанії, які становлять основу кремлівського режиму".

Нагадаємо, представник США при Організації Об'єднаних Націй Джонатан Коен заявив, що Донбас — це Україна, і люди, які там живуть — українці, незалежно від того, якою мовою вони вважають за краще говорити.

В Представництві України при ООН уточнили, що проти рішення РФ по паспортах в ОРДЛО виступили Німеччина, Франція, Велика Британія, Бельгія, Польща, Швеція, Італія та Нідерланди.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: