fbpx
Сьогодні
23:15 24 Кві 2019

Кадрових рішень щодо президентських призначень у Зеленського досі немає, - журналіст

Фото Reuters

За інформацією з різних джерел, кадрових рішень щодо президентських призначень у Зеленського досі немає. Новообраний мовчить і спостерігає, як народ навколо метушиться, пише свої списки і концепції.

Про це пише журналіст Сергій Щербина.

"Цікаво, що це – рішення не приймати рішення, чи в обраного є хитрий план, і якщо є, то який. Різноманітні організовані політичні угруповання непублічно висловлюють бажання підтримати Зеленського, "він проявить самостійністьпершу чергу, від Ігоря Валерійовича. Втім, встановлення ступеня зв'язку новообраного з Ігорем Валерійовичем – окрема дисципліна нинішньої спеціальної олімпіади. І, судячи з усього, абсолютні різні групи бажають цей зв'язок порвати і заповнити собою порожнечу. Ось тут у Зеленського виникає перший світоглядний вибір – спиратися на бізнес-партнера, вибрати інших або зіграти самому, нацьковуючи і примирюючи групи", – пише журналіст.

Щербина вважає, що у Зеленського є приблизно три шляхи подальших дій, після перших призначень.

Перший – призначення Верховної Ради боксерською грушею, на яку він буде зливати негатив до наступних парламентських виборів. Другий – розпуск парламенту, але у Зеленського бояться налажати прямо відразу. Третій – пекельний – через КС повернути Конституцію 1996 року і пограти в Януковича.

Журналіст зазначає, що кожен з цих шляхів пов'язаний з великими ризиками, і кожен по-своєму.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: