fbpx
Сьогодні
22:27 22 Кві 2019

Місце і дата: ЗМІ дізналися подробиці зустрічі Путіна і Кім Чен Ина

North Korean leader Kim Jong Un, Thursday, April 13, 2017, in Pyongyang, North Korea. (AP Photo/Wong Maye-E)

Лідер КНДР Кім Чен Ин і президент Росії Володимир Путін проведуть переговори 25 квітня у Владивостоці.

Про це повідомляють РБК і Комерсант з посиланням на свої джерела.

За даними Ъ, зустріч Путіна і Кім Чен Ина відбудеться в кампусі Далекосхідного федерального університету на острові Руський. На території кампусу є кілька готельних корпусів люксового рівня, де і будуть жити члени високої делегації КНДР.

Співробітники університету повідомили, що кампус вузу готується до "комплексу заходів" з 15 по 26 квітня. Більш того, 23 квітня в аеропорт Владивосток позапланово прибуде пасажирський рейс з Пхеньяна, на якому, ймовірно, прилетять співробітники служби безпеки Кім Чен Ина.

Джерело РБК, знайоме з процесом підготовки, підтвердило, що зустріч відбудеться в четвер, 25 квітня, у Владивостоці.

За даними джерел Ъ, пов'язаних з підготовкою візиту лідера Північної Кореї, ніч на 24 квітня Кім Чен Ин проведе в прикордонному північнокорейському місті Раджин, після чого на легендарному броньованому поїзді виїде в бік РФ.

Оскільки Кім Чен Ин відвідує Росію вперше з моменту вступу на посаду в 2011 році, для нього підготовлена велика культурна програма. Серед місць, які він може відвідати, називають Військово-історичний музей Тихоокеанського флоту Росії і Приморську сцену Маріїнського театру.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: