fbpx
Сьогодні
19:06 21 Кві 2019

У Порошенка та Зеленського не обговорювали кандидатуру представника України у Мінську

Виборчі штаби кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського не обговорювали питання, пов'язане із тим, хто буде представляти Україну на засіданнях групи з мирного врегулювання ситуації на сході України у Мінську.

Про це керівник фракції БПП Артур Герасимов сказав на брифінгу у виборчому штабі кандидата у президенти Петра Порошенка, повідомляє Укрінформ.

"Переговорів на цю тему не було, але ми зробимо усе для того, щоб оцей наш курс по усіх ключових напрямках зберігався", – сказав Герасимов.

Він підкреслив, що Блок Петра Порошенка завжди наголошував, що Мінські домовленості є дуже важливими, і їх треба виконувати. Завдання щодо зупинення вогню, відведення озброєння, а також перекриття кордону з РФ не втратили своєї актуальності.

Також Герасимов повідомив, що команда Порошенка визнає будь-які результати виборів. "Ви бачили, скільки намагалися повісити на нашу команду фальсифікацій. Але десятки тисяч спостерігачів пішли на дільниці, і перший тур визнаний повністю демократичним. Другий тур буде точно таким. Ми забезпечуємо демократичність виборів і приймемо будь-який вибір українського народу", – сказав він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: