fbpx
Сьогодні
12:05 10 Кві 2019

Кличко все організував. Зеленського і Порошенка чекають експерти антидопінгової організації VADA

Фото Reuters

Український боксер Володимир Кличко закликав кандидатів на пост президента України Петра Порошенка і Володимира Зеленського 10 квітня прибути на НСК "Олімпійський" і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA, які приїхали до Києва.

Про це він заявив на спільній прес-конференції з представниками VADA, пише "Інтерфакс-Україна".

"Я закликаю добровільно кандидатів в президенти України сьогодні прийти в НСК "Олімпійський" між 15 і 18 годинами і повторно здати аналізи в компетентні організації та лабораторії", – сказав брат київського мера.

За словами Кличка, він не спілкується з кандидатами, тому не відомо чи вони прийдуть на стадіон.

Також боксер розповів, що в результатах аналізів VADA точно не буде неточностей, плутанини з датами, тощо.

Раніше помилково поширилася інформація про можливість тесту фахівцями Світової антидопінгової агенції (World Anti-Doping Agency, WADA). Скористатися міжнародними експертами кандидатам запропонував український боксер Володимир Кличко: він спершу написав про WADA, а потім виправив на VADA.

Добровільна волонтерська організація VADA співпрацює зі світовою WADA, проте світова організація не проводить подібних тестів, але організації користуються однією лабораторією.

Зазначимо, що Петро Порошенко збирається прибути на НСК "Олімпійський" і здати аналізи представникам волонтерської антидопінгової організації VADA.

Це "Українській правді" підтвердило джерело в Адміністрації президента.

"Так. Ми плануємо прибути на НСК "Олімпійський", – зазначили в АП.

Нагадаємо, раніше Зеленський здав аналізи у приватній клініці в Солом'янському районі КиєваПорошенко здавав аналізи на "Олімпійському".

Дивиться, як соцмережі відреагували на відео-батл Зеленського і Порошенка щодо дебатів на Олімпійському  та на "батл аналізів" кандидатів до дебатів.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: