fbpx
Сьогодні
23:33 02 Кві 2019

Аваков назвав Зеленського порядною людиною з іншого світу

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав лідируючого в першому турі президентських виборів шоумена Володимира Зеленського порядною людиною, яка готова розбиратися з проблемами і делегувати повноваження.

Про це він заявив в інтерв'ю для LB.ua.

"Порядна людина з іншого світу. З іншої площини. Готовий розбиратися з проблемами, але одночасно визнає, що в багатьох питаннях не цілком компетентний. У моєму розумінні, це означає, що він готовий делегувати повноваження. Однак тут виникає питання: чи зможемо ми – українське суспільство-запропонувати ту якість еліти, якій реалізацію таких повноважень можна доручити? Адже якщо він делегує повноваження негідникам – як це відбувається в деяких серіях "Слуги народу" – це буде дуже погано для країни. Якщо черговим експатам – тож не вихід…", – зазначив він.

Аваков додав, що у Зеленського "погляд на процедури трохи ідеалістичний".

"Він точно знає, що з точки А треба прийти в точку Б, і я з цим готовий погодитися. Але проблема в тому, як пройти цей шлях. Найчастіше, якщо йти в лоб, то вріжешся в стіну або розіб'єшся. Тому потрібно вибрати правильну траєкторію – і тут повинні працювати компетентні і чесні фахівці", – сказав міністр.

Аваков додав, що до Зеленського перейшла частина електорату, який він називає "російськомовними патріотами".

"Вони шукали для себе кандидата, який відповідав би саме їх запитам, і вони знайшли його. Це – одна з причин, чому у нього такий високий рівень довіри", – зазначив він.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: