fbpx
Сьогодні
10:59 01 Кві 2019

ЦВК підрахувала вже 61,15% протоколів: Зеленський та Порошенко в лідерах

За результатами опрацювання Центральною виборчою комісією 61,15% протоколів, кандидат у президенти Володимир Зеленський набирає 30,38% голосів виборців, а чинний президент Петро Порошенко 16,38%.

Про це свідчать дані на сайті ЦВК.

За лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко проголосували 13,08% виборців, за кандидата від "Опозиційної платформи – За життя" Юрія Бойка – 11,58%, за лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка – 7,06%.

За екс-главу СБУ Ігоря Смешка свої голоси віддали 5,92%, за лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка – 5,12%, за кандидата від партії "Опозиційний блок" Олександра Вілкула – 4,29%, за представника партії "Свобода" Руслана Кошулинського – 1,66%.

1,18% виборчих бюлетенів визнані недійсними.
 

У ЦВК наголосили, що день і ніч виборів минули спокійно.

"Не тільки сам день голосування, але і ніч голосування, коли рахували голоси, пройшла без системних порушень. Ми можемо говорити про те, що ми закінчили гідним чином в рамках законодавства перший етап", – сказала на брифінгу 1 квітня голова ЦВК Тетяна Сліпачук.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: