fbpx
Сьогодні
10:51 28 Бер 2019

Гриценко розповів, які закони запропонує першими у разі обрання

Лідер партії "Громадянська позиція" і кандидат у президенти Анатолій Гриценко заявив, що серед перших законодавчих ініціатив, які він планує реалізувати на посту глави держави – зміна виборчого законодавства та позбавлення правоохоронних органів впливу на економічні процеси.

Про це він розповів у програмі "Зворотній відлік" на Суспільному телеканалі у середу ввечері.

За його словами, він планує законодавчо позбавити СБУ, прокуратуру, Нацполіцію можливості впливати на економічні процеси.

Гриценко зазначив, що також пріоритетним буде блок законодавчих ініціатив, пов'язаних зі зміною виборчого законодавства.

"У цьому пакеті буде заборона надмірної політичної реклами на центральних каналі, нова виборча система та відповідальність депутатів, які голосують чужими кнопками чи не беруть участь в засіданнях", – сказав кандидат у президенти.

"Ми зараз доопрацьовуємо законопроекти. Їх кілька десятків, розроблені спільно з Українською Радою Бізнесу. Це ініціативи податкового дерегуляторного характеру, які дозволять підняти економіку", – розповів він.

Дебати на СуспільномуПроект «Зворотній відлік»

Posted by Анатолій Гриценко on Wednesday, March 27, 2019

 

Політик додав, що крім того, серед тих законопроектів, які передбачені – перевірка на поліграфі для боротьби з корупцією, провокація хабара, закон про імпічмент президента, екологічні ініціативи та великий економічний блок.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: