fbpx
Сьогодні
14:27 24 Бер 2019

Від вибуху в Києві загинув громадянин РФ, підозрюваний у резонансному вбивстві водія BlaBlaCar

Тарас Позняков зник 4 квітня 2016 року

Внаслідок вибуху в квартирі у Голосіївському районі Києва загинув громадянин РФ, який перебував у розшуку за вбивство.

Про це повідомляє у неділю поліція Києва.

Зазначається, що подія трапилася у суботу близько 23-ї години на проспекті Науки. До поліції надійшло повідомлення про вибух.

Як розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин, після огляду місця події правоохоронці припускають, що вибух трапився через необережне поводження з вибуховим пристроєм.

"Поліцейські встановили особу загиблого, це – 28-річний громадянин Російської Федерації, який перебував у розшуку за вчинення вбивства в Україні та винаймав квартиру на проспекті Науки", – сказав він.

Під час огляду вибухотехніки вилучили фрагменти саморобного вибухового пристрою, кілька паспортів різних держав та мобільні телефони.

"Матеріали належним чином зареєстрували до Журналу єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Зараз слідчі визначаються з правовою кваліфікацією події",- додав Волошин.

Водночас, як повідомляє Цензор.нет, загиблим є Луан Кінгісепп (Лука), розшукуваний у справі про вбивство водія BlaBlaCar Тараса Познякова.

Нагадаємо, Тарас Позняков, який виїхав 4 квітня 2016 року зі Львова до Києва і знайшов попутників за допомогою сервісу BlaBlaCar, зник на шляху до місця призначення. Згодом його оголосили у розшук. 12 квітня на Київщині було знайдено автомобіль Познякова.

За попередньою версією поліції, водій зник через наміри зловмисників заволодіти його транспортним засобом. 4 серпня 2016 року поліція Хмельницької області затримала підозрюваного Дмитра Голуба. Другий підозрюваний – громадянин РФ Кінгісепп – був оголошений у розшук.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: