fbpx
Сьогодні
Фото 13:24 24 Бер 2019

У мережі обговорюють білборди з "перлами" Зеленського

Фото facebook.com/tetiana.shustrova

На білбордах розмістили цитати з промови кандидата президента в Україні та шоумена Володимира Зеленського, яку той виголосив на зустрічі з представниками бізнесу.

Цитати з його безграмотної мови на білбордах стилізовано під агітацію його команди.

Про це у себе в Facebook повідомила журналіст Еspreso.tv Тетяна Шустрова.

"Ось і креативщики з народу підтягнулися, а що ж – слузі народу – народний креатив. На просторах інтернету гуляють фотографії білбордів, стилізованих під зовнішню агітацію Володимира Зеленського, тільки навряд чи їх розміщувала його команда. Плакати усипані цитатами з легендарної промови Зеленського на зустрічі з бізнесом. і хоча це нісенітниця і не варто того, щоб про неї говорити, але не в цій ситуації, тому що ми вибираємо президента", – написала Шустрова.

На думку журналістки, змістовна цінність цієї мови, економічна грамотність Зеленського і його ораторський талант насправді дуже показовими.

"Адже це не був експромт – людина ж готувалася до зустрічі, вивчала закони і аналітику і, як не крути, Зеленський закінчив Криворізький економічний інститут КНЕУ. Економічний! Тому борди, очевидно розміщені конкурентами Зеленського, з точки зору здорового глузду є правильним рішенням. Виборці повинні знати і розуміти, за кого віддають голос", – вважає Тетяна Шустрова.

билборды с безграмотными цитатами Зеленского

билборды с безграмотными цитатами Зеленского

билборды с безграмотными цитатами Зеленского

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: