fbpx
Сьогодні
17:41 23 Лют 2019

Березенко прокоментував звинувачення Авакова про підкуп виборців

Заступник глави фракції БПП у Верховній Раді Сергій Березенко заявив, що чекає вибачень від глави МВС Арсена Авакова за "поширення недостовірної інформації яка принижує честь, гідність та політичну репутацію".

Про це Березенко заявив 23 лютого на своїй сторінці у Facebook у відповідь на повідомлення Авакова про фігурування Березенка у кримінальних провадженнях щодо порушень виборчого законодавства.

"Категорично відкидаю будь-які голослівні звинувачення з боку міністра на свою адресу … розраховую, що Арсен Борисович знайде у собі мужність вибачитись переді мною особисто за поширення недостовірної інформації яка принижує мою честь, гідність та політичну репутацію", – заявив він.

Березенко також заявив, що приводом для такої заяви Авакова  є його "політична заангажованість", оскільки керівник МВС "прагне поставити ввірені йому правоохоронні органи на службу одній з кандидатів на президентських виборах".

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що Березенко фігурує у кримінальних провадженнях щодо порушень виборчого законодавства, де його називають організатором схем.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: