fbpx
Сьогодні
18:23 12 Лют 2019

Справа Мангера: суддя оголосив перерву до завтра

Шевченківський районний суд Києва оголосив до завтра перерву у справі щодо обрання запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангеру.

Про це повідомив Олег Слабоспицький.

"Годину тривав бенефіс ШЕСТИ адвокатів Мангера (дехто з них захищав Надію Савченко та вбивць Василя Сергієнка). Клопотання адвокатів були такі: перенос на завтра, перекладача з німецької (відмовлено), допиту підозрюваних Павловського і Торбіна (відмовлено), щоб прокуратура надала диск з допитом Павловського та Торбіна (задоволено)", – йдеться у повідомленні.

Мангер досяг свого, суддя оголосив ПЕРЕРВУ до завтра 13 лютого 12:30.Годину тривав бенефіс ШЕСТИ адвокатів Мангера…

Posted by Oleg Slabospitsky on Tuesday, February 12, 2019

У результаті, суд знову переніс засідання "для побудови нормального процесу".

Сторона захисту просила ще часу для ознайомлення з матеріалами справи. Також вони попросили додатковий час для перекладу документів, які сторона планує використовувати як докази того, що Мангер невинний. Справа в тому, що вони на німецькому, передає НВ.

Трохи пізніше сторона захисту запропонувала залучити перекладача, який міг би офіційно підтвердити правильність перекладу.

Додатковий час захисту потрібний також для того, щоб вибудувати свою позицію щодо звинувачень прокурора. Також вони просять суд провести допити підозрюваних Ігоря Павловського і Сергія торбину для уточнення показань, на яких ґрунтується обвинувачення.

Ще адвокати неодноразово просили надати їм копію диска з відеозаписом допиту двох свідків, які вказали на Мангера як причетного до справи Гандзюк. У підсумку, суддя задовольнив це клопотання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: